Inbjudan från SK4EA

Hej!

I samband med Lindesbergs Radioklubbs årsmöte 14 mars inbjuds DL och vDL samt medlemmar i grannklubbar att i mån av intresse komma på besök och delta i årsmötesmiddagen. Det går även bra att närvara vid årsmötesförhandlingarna. Lindesbergs Radioklubb fyller i år 90 år.

Mötet och middagen avhålls i Lions lokaler på Bättringsvägen 1 i Lindesberg, med ingång till källarplanet på norra änden av huset.

Årsmötet startar 17.30, middagen klockan 19.00.

Den underhållning som bjuds är gemytlig samvaro.

Maträtten som kommer från Arnolds Catering, är ostfylld kycklingfilé lindad med bacon. Smör, bröd, sallad och dryck ingår i priset som är 130 kronor. Den som önskar ha förrätt i form av tunnbrödskorg med skagenröra får lägga till 50 kronor.

Anmälan till middagen sker genom att sätta in pengar för middagen på vårt bankgiro 5850-1842. Pengarna behöver vara tillgängliga på kontot 6/3. Glöm inte att avge avsändare. Välkomna!

Mats Ericson
Sekreterare Lindesbergs Radioklubb

Postadress :
  E-post :
styrelsen(a)sk4bx.se
webmaster(a)sk4bx.se

Träffar :
Månadsmöten 2:a onsdagen i månaden
utom januari då årsmötet är 3:e onsdagen.
Inget månadsmöte i juli.

Numera vid Café skogen Sörbyvägen 15